Supă de mazăre și șuncă împărțită I

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Split Pean și supă de șuncă aș putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți OS de șuncă, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este minunat. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușor de împărțit, Supă De Mazăre Împărțită, și Supă De Mazăre Împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, se sotează ceapa în ulei.
Adăugați mazărea despicată, osul de șuncă și suficientă apă pentru a acoperi ingredientele; condimentează cu sare și piper.
Acoperiți și gătiți până când nu mai rămân mazăre, doar un lichid verde, 2 ore. În timp ce gătește, verificați dacă apa s-a evaporat. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă pe măsură ce supa continuă să gătească.
Odată ce supa este un lichid verde elimina de pe foc, si se lasa sa stea asa se va îngroșa. Odată îngroșat, poate fi necesar să încălziți pentru a servi.