Supă De Mazăre Cremoasă

Supă De Mazăre Cremoasă
Supa cremoasă de mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți OS de șuncă, morcovi, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea despicată, apa, osul de șuncă, șalotele, morcovii, frunzele de țelină, frunza de dafin, sarea, usturoiul și piperul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește până aproape de fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scoateți osul de șuncă și frunza de dafin. Tăiați carnea din osul de șuncă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Tăiați crema de brânză în cuburi. Procesați brânza cremă cu supa în loturi mici într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați șuncă și reîncălziți. Gustați și ajustați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista