Supă De Mazăre Bătută

Supă De Mazăre Bătută
Supa de mazăre bătută ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 128 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, salată română, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă de mazăre bătută, și Supă De Mazăre Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Se amestecă laptele; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți amestecul de mazăre într-un blender; lăsați să stea 5 minute. Procesați până la neted. Se amestecă smântâna și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista