Supa de linte și Escarole (Cook ' s Illustrated) este un fără gluten felul principal. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de escarole, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Plăcinta cu dovleac a lui Cook ' s Illustrated, Supă de linte și Escarole, și Aluatul de plăcintă infailibil al lui Cook ' s Illustrated pentru rețete similare.