Supă De Linte
Supa de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 542 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. 1222 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare și piper, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă De Linte, și Supă De Linte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina.
Adăugați usturoiul, sarea și piperul și sotati până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Adăugați roșiile cu sucurile lor. Fierbeți până când sucurile se evaporă puțin și roșiile se descompun, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Adăugați lintea și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați bulionul și amestecați.
Adăugați crenguțele de cimbru. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă pastele. Fierbeți până când pastele sunt fragede, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Presărați parmezanul, stropiți cu ulei de măsline și serviți.