Supă De Legume Italiene
Supa de legume italiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați prazul, uleiul de măsline, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Supă de legume italiene, Supă De Legume Italiene, și Supă De Legume Italiene.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare greu la foc mediu.
Se adaugă prazul și se sotează până la translucid, aproximativ 8 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă dovleceii și anghinarea. Condimentează legumele cu sare și piper.
Se sotează până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul de legume. Se amestecă cimbrul și se gătește 2 minute. Acoperiți oala și aduceți supa la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor până când aromele se dezvoltă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați tăiței și gătiți până la al dente, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Se presară parmezan și se servește.