Supă De Legume De Iarnă Prăjită

Supă De Legume De Iarnă Prăjită
Supa de legume de iarnă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 323 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, păstârnac, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Rețete similare includ Supă De Legume De Iarnă Prăjită, Supă Prăjită De Pâine De Legume De Iarnă, și Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Cu un mortar și pistil, măcinați rozmarinul și sarea kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se toarnă ulei de măsline și se continuă să se zdrobească până când uleiul începe să devină un verde mai închis. Puneți deoparte aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați dovleceii, rutabagele, păstârnacul și cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Turnați amestecul de ulei de măsline printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în vas. Aruncați legumele cu ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Răspândiți uniform legumele pe tigaia pregătită. Prăjiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc frumos și se fierbe. Poate fi necesar să scoateți unele dintre bucățile mai mici din cuptor înainte ca toate legumele să fie gătite pentru a evita arderea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
În timp ce legumele se prăjesc, fierbeți supa de pui într-o oală mare la foc mediu mic. Când legumele sunt gata, adăugați-le în bulionul de pui care fierbe și fierbeți împreună timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Folosiți un blender de imersie pentru a curăța supa în oală sau piure în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați bulion suplimentar sau apă dacă supa este prea groasă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Se servește în boluri încălzite, garnisind fiecare porție stropind peste supă un sfert de linguriță de oțet balsamic și un sfert de linguriță de ulei de trufă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista