Supă De Legume De Iarnă Prăjită
Supa de legume de iarnă prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 323 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, păstârnac, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Rețete similare includ Supă De Legume De Iarnă Prăjită, Supă Prăjită De Pâine De Legume De Iarnă, și Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită.
Instrucțiuni
Cu un mortar și pistil, măcinați rozmarinul și sarea kosher.
Se toarnă ulei de măsline și se continuă să se zdrobească până când uleiul începe să devină un verde mai închis. Puneți deoparte aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Așezați dovleceii, rutabagele, păstârnacul și cartofii într-un castron mare.
Turnați amestecul de ulei de măsline printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în vas. Aruncați legumele cu ulei pentru a acoperi.
Răspândiți uniform legumele pe tigaia pregătită. Prăjiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc frumos și se fierbe. Poate fi necesar să scoateți unele dintre bucățile mai mici din cuptor înainte ca toate legumele să fie gătite pentru a evita arderea lor.
În timp ce legumele se prăjesc, fierbeți supa de pui într-o oală mare la foc mediu mic. Când legumele sunt gata, adăugați-le în bulionul de pui care fierbe și fierbeți împreună timp de aproximativ 10 minute.
Folosiți un blender de imersie pentru a curăța supa în oală sau piure în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați bulion suplimentar sau apă dacă supa este prea groasă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește în boluri încălzite, garnisind fiecare porție stropind peste supă un sfert de linguriță de oțet balsamic și un sfert de linguriță de ulei de trufă albă.