Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume cu Pistou. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 195 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cartofi cu piele roșie, dovlecei, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de legume cu Pistou, Supă De Legume Cu Pistou, și Supă ușoară de legume cu Pistou de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 căni de apă, fasole, ceapă și 2 căței de usturoi într-o oală mare și grea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți până când fasolea este doar fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Fasole
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 6 căni de apă, 4 căței de usturoi, cartofi, praz, morcovi, roșii cu sucuri, jumătate de fasole verde, jumătate de dovlecel, cimbru și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Acoperiți; fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Fasole Verde
Legume
Frunze De Dafin
Cartofi
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Praz
Cimbru
Apă
3
Adăugați paste în supă. Simmer 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Supă
4
Adăugați fasolea verde rămasă și dovlecelul în supă. Se fierbe la foc mic până când pastele sunt doar fierte, dar încă ferme pentru a mușca, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper. Supă de oală în boluri. Lingura 1 lingura Pistou deasupra fiecare. Treceți Pistou rămas separat.