Supa de legume cu linte de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 79 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână linte verde, piper măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 182 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curry roșu de legume și linte de iarnă cu orez de conopidă de lime Cilantro, Supă De Linte De Iarnă, și Supă Vegetariană De Linte De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea într-o oală sau într-un cuptor olandez și adăugați apă la de două ori adâncimea lintei. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți și clătiți lintea; întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, țelina, varza, roșiile, bulionul de pui, morcovii și usturoiul în oală și condimentați cu sare, piper, zahăr, busuioc, cimbru și curry. Gatiti, fierbeti la foc mic timp de 1 1/2 pana la 2 ore sau pana cand se obtine sensibilitatea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)