Supă De Legume Consistentă

Supă De Legume Consistentă
Supa de legume consistentă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 768 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, edamame, carcase de pui prăjite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Supă Consistentă De Șuncă De Legume, Supă De Legume Consistentă, și Supă De Legume Consistentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați o cratiță mare la foc mediu. Înveliți tigaia cu ulei de măsline și adăugați ceapa tăiată cubulețe, morcovii, țelina și usturoiul. Condimentează cu puțină sare și piper, apoi transpiră legumele (gătește fără a adăuga nicio Culoare) timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați kale, porumb, edamame și ardei gras roșu și gătiți încă câteva minute, astfel încât să aibă șansa să se soteze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
KaleKale
3
Se adaugă stocul, se condimentează cu sare și piper și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt moi, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Servi.
5
Începeți prin fortificarea bulionului cumpărat din magazin (acest lucru va adăuga mai multă adâncime de aromă supei finite). Într-o oală mare, adăugați bulionul, 1 litru de apă rece, carcasele de pui, boabele de piper, țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, cimbrul și frunza de dafin. Setați la foc mediu și aduceți încet la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Încălzirea bulionului încet va scoate aromele oaselor de pui, legumelor și aromelor. Condimentați ușor cu sare și lăsați stocul să fiarbă (ușor acoperit) timp de 1 până la 1 1/2 ore. Când ați terminat, acesta va fi redus cu aproximativ un sfert, lăsându-vă cu aproximativ 3 litri de stoc bogat. Se strecoară stocul printr-o sită mare, aruncând oasele și legumele. Răciți stocul imediat până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista