Supa de legume Butternut ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 233 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, usturoiul, cartofii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Supă De Dovlecei, Cârnați Și Legume, Supă de legume de iarnă cu dovlecei și conopidă, și Plăcintă cu legume rădăcinoase prăjite (cu dovleac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă morcovii și dovleceii; gătiți și amestecați până când dovleceii încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se toarnă bulionul. Se amestecă cartofii roșii, cimbru, sare și piper și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute. Se amestecă varza și fasolea mare nordică și se fierbe la foc mic până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Pudra De Usturoi
Cartofi Roșii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Kale
(fie Fie Obișnuit)
3
Turnați aproximativ 3 căni de supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi). Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Întoarceți porția de piure de supă în oala de supă, lăsând supa rămasă groasă. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți purifica parțial supa chiar în oala de gătit.