Supă De Găluște

Supă De Găluște
Supa de găluște este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 156 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, coajă de portocală, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Găluște De Pui, Supă de pui și găluște, și Supă De Găluște De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă, bulionul, șunca, sherry, zahărul, ghimbirul, coaja de portocală, 1/2 linguriță de sare și piper după gust într-o oală mare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați albușurile de scallion, ciupercile și morcovii. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când morcovii sunt crocanți, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați varza, găluștele și verdele de scallion. Acoperiți și gătiți până când găluștele sunt moi și încălzite, 4 până la 5 minute. Împărțiți găluștele și supa între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Stropiți cu sos de soia, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista