Supa Gulash este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. O porție conține 160 de calorii , 12 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 94 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru iarnă . Mergeți la magazin și cumpărați oase de supă cu carne de vită, roșii, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat est-european. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Cu un scor de 82% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ supa de gulaș maghiară , gulașul austriac și gulașul german .
Instrucțiuni
1
Într-un ibric mare sau într-un cuptor olandez, acoperiți carnea de tocană și oasele de supă cu apă. Se fierbe, acoperit, aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți carnea de pe oase; strecurați bulionul și aruncați oasele. Puneți bulionul și carnea în ibric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
3
Adăugați următoarele nouă ingrediente. Se fierbe, acoperit, aproximativ 1 oră sau până când legumele sunt fragede.