Supa Gulash este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. O porție conține 160 de calorii , 12 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 94 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru iarnă . Mergeți la magazin și cumpărați oase de supă cu carne de vită, roșii, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat est-european. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Cu un scor de 82% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ supa de gulaș maghiară , gulașul austriac și gulașul german .
Instrucțiuni
1
Într-un ibric mare sau într-un cuptor olandez, acoperiți carnea de tocană și oasele de supă cu apă. Se fierbe, acoperit, aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți carnea de pe oase; strecurați bulionul și aruncați oasele. Puneți bulionul și carnea în ibric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați următoarele nouă ingrediente. Se fierbe, acoperit, aproximativ 1 oră sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)