Supă De Ghimbir-Păstârnac Cu Chipsuri De Slănină-Parmezan

Supă De Ghimbir-Păstârnac Cu Chipsuri De Slănină-Parmezan
Supa de ghimbir-păstârnac cu chipsuri de slănină-parmezan este un fără gluten și primar supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 316 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, țelină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă, Salată Caesar De Roșii Cu Chipsuri De Bacon-Parmezan, și Supă De Păstârnac Și Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut primele 2 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 5 până la 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă în ghimbir și sirop de arțar, și saut 1 minut. Se amestecă bulionul și păstârnacul; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 18 până la 20 de minute sau până când păstârnacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
3
Procesați amestecul de păstârnac cu un blender de mână 1 minut sau până la omogenizare. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti la foc mic 2 pana la 4 minute sau pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Se servește cu chipsuri de slănină-parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ChipsChips
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista