Supă de fructe de mare fierbinte și acră

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Supa de fructe de mare fierbinte și acră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 201 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei vegetal, scallions; albi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă caldă și acră, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și supa de legume fierbinte și acru , cum se face supa de legume fierbinte și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați albușurile de scallion și gătiți până se înmoaie ușor, 2 până la 3 minute. Amestecați ghimbirul și gătiți aproximativ 1 minut.
Adăugați 7 căni de apă, sosul de soia, zahărul, sarea după gust, 3/4 linguriță de piper și ciupercile. Acoperiți și aduceți bulionul la foc mic.
Se amestecă amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă rece și se amestecă treptat în bulion. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând; bulionul se va îngroșa ușor.
Adăugați verdele de scallion, roșiile și peștele alb în bulion și fierbeți până când peștele este opac, aproximativ 3 minute.
Adăugați scoici, oțet și sare și piper după gust (scoicile se vor găti instantaneu de la căldura supei). Polonic în boluri.
Fotografie de Antonis Achilleos