Supă de fenicul prăjită cu nuci, Stilton și afine uscate
Nevoie de o supă fără gluten și primară? Supa de fenicul prăjită cu nuci, Stilton și afine uscate ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână stilton, sare și piper grosier, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Farro Cu Banane, Nuci Și Afine Uscate, Varză de Bruxelles cu nuci și afine uscate, și Pâine de dovlecei condimentată cu nuci și afine uscate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați nucile pe o foaie de copt și prăjiți-le până când sunt parfumate și maro deschis, aproximativ 6 minute. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Ridicați căldura cuptorului la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi în lungime. Alegeți 8 dintre cele mai frumoase felii și puneți-le deoparte. Pe o foaie de copt tapetată cu pergament așezați cele mai frumoase 8 felii de fenicul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Periați-le cu puțin ulei de măsline și o stropire de sare și piper. Tăiați aproximativ bucățile rămase de fenicul în bucăți de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Adăugați - le într-un castron mare împreună cu ceapa, rozmarinul, uleiul de măsline rămas și o cantitate generoasă de sare și piper. Aruncați amestecul pentru a acoperi uniform legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați pe una sau două foi de copt căptușite cu pergament suplimentar, întinzând legumele într-un singur strat. Prăjiți toate legumele, până se înmoaie și bine caramelizate, aproximativ 1 oră; amestecând o dată și rotind tigăile la jumătatea gătitului. Feliile vor fi probabil terminate de gătit puțin mai repede decât restul legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Scoateți-le și puneți-le deoparte pentru a garnisi supa la final.Aruncați rozmarinul din restul legumelor și transferați-le într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați stocul. Aduceți oala la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și gătiți supa aproximativ 45 de minute. Opriți focul și lăsați amestecul să se răcească complet înainte de a continua.Folosind un blender de imersie, curățați supa până se omogenizează. Vrei o textură catifelată. Reglați consistența cu puțin mai mult stoc, dacă este necesar. Când sunteți gata să serviți supa, reîncălziți-o ușor până se încălzește. Reglați condimentul cu puțină sare și piper și (opțional) puțin oțet de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Grăsime De Porc înapoi
10
Încingeți supa cu feliile de fenicul prăjite rezervate și un strop de ulei de nucă. Nucile, Stilton și afine uscate pot fi servite pe lateral ca garnituri opționale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Ulei De Nuc
Stilton
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură