Supă de Fava și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino
Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați escarole, ulei de măsline extravirgin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Rețete similare includ Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Tartele de fasole Fava și pecorino, și Fasole Fava și Pecorino Toscano.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, așezați fasolea fava, escarola, șalota, usturoiul întreg, cimbru și piper și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci deasupra solidelor. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Fasole Fava
Escarola
Ceapă Eșalotă
Piper
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Pureați amestecul în vasul unui robot de bucătărie și reveniți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
Tigaie
3
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, apoi adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
5
Se toarnă acest amestec în supă. Împărțiți uniform între 4 boluri de supă încălzite și acoperiți cu brânza.