Supă De Fasole Senatorială
Supa de fasole senatorială ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, praz, granule de bouillon cu aromă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac).
Instrucțiuni
Sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Gatiti fasolea 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați fasolea să stea 1 oră.
Topiți margarina în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente (prazul prin usturoi); saut 10 minute.
Adăugați fasole, 8 căni de apă, granule de bouillon, salvie și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul 1 1/2 ore sau până când fasolea este foarte fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Așezați jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul pur în supa rămasă în tigaie și se gătește la foc mediu-mic 30 de minute.
Garnisiți cu frunze de țelină, dacă doriți.