Supă De Fasole Senatorială

Supă De Fasole Senatorială
Supa de fasole senatorială ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, praz, granule de bouillon cu aromă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac).

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Gatiti fasolea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați fasolea să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Topiți margarina în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați prazul și următoarele 4 ingrediente (prazul prin usturoi); saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați fasole, 8 căni de apă, granule de bouillon, salvie și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul 1 1/2 ore sau până când fasolea este foarte fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Așezați jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul pur în supa rămasă în tigaie și se gătește la foc mediu-mic 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Garnisiți cu frunze de țelină, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista