Supă de fasole neagră cu nucă de cocos tropicală

Supa de fasole neagră cu nucă de cocos tropicală durează aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 306 calorii, 15 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Această rețetă este pe placul a 30 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de fasole neagră condimentată cu mexican, bulion de pui, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este grozav. Rețete similare includ Supa de fasole neagră tropicală și gură verde, Supa de fasole neagră cu nucă de cocos și coriandru și Salata de fasole neagră tropicală.
Instrucțiuni
Într-o oală sau o cratiță mare, combinați fasolea neagră, laptele de cocos, mazărea și bulionul sau apa. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Se toarnă într-un blender și se pasează până la omogenizare. Reveniți în tigaie și amestecați sucul de lămâie.