Supă de fasole neagră cu carne de porc mărunțită

Supă de fasole neagră cu carne de porc mărunțită
Supa de fasole neagră cu carne de porc mărunțită este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Un amestec de slănină, sare, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de porc fiert cu bere și fasole neagră, Supă de porc fiert cu bere cu aragaz lent și fasole neagră, și Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa.

Instrucțiuni

1
Combinați 6 căni de apă, fasole, cotlet de porc, slănină, ceapă, usturoi, ardei iute, adobo, chimen și sare în slow cooker. Gatiti la foc mic pana cand fasolea este frageda si Cotletele de porc se destrama, 4 pana la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Scoateți și aruncați slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Tăiați carnea de porc departe de oase. Aruncați oasele și tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
4
Adăugați carnea înapoi la aragazul lent cu fasole. Se condimentează cu sare suplimentară și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista