Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Reteta Supa de fasole neagra se poate face in aproximativ 25 de minute . Acest fel principal are 598 de calorii , 64 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 3,31 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fasole neagră, piper cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru toamna . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau neagră) Pastă de fasole) .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, fierbeți ceapa și usturoiul în 2 linguri de bulion la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă oregano, cimbru, chimen și cayenne; gatiti 1 minut. Într-un blender sau robot de bucătărie, acoperiți și procesați jumătate din fasole timp de 30 de secunde; se adauga in cratita cu fasolea ramasa si bulionul. Gatiti, neacoperit, la foc mic timp de 15 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Struguri Sau Moșteniri Pentru CopiiRoșii Struguri Sau Moșteniri Pentru Copii
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Paste Penne)Paste Penne)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
ChimenChimen
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Recipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțitRecipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțit
1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Revista