Supă de fasole neagră
Reteta Supa de fasole neagra se poate face in aproximativ 25 de minute . Acest fel principal are 598 de calorii , 64 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 3,31 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fasole neagră, piper cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru toamna . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau neagră) Pastă de fasole) .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți ceapa și usturoiul în 2 linguri de bulion la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă oregano, cimbru, chimen și cayenne; gatiti 1 minut. Într-un blender sau robot de bucătărie, acoperiți și procesați jumătate din fasole timp de 30 de secunde; se adauga in cratita cu fasolea ramasa si bulionul. Gatiti, neacoperit, la foc mic timp de 15 minute sau pana se incalzeste.