Supa de fasole Lima este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 7. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotează ardeiul verde, ceapa și cuișoarele în unt până când legumele sunt fragede. Aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mărar Proaspăt, Smuls
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când fasolea este fragedă.