Supa de fasole Lima este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 7. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotează ardeiul verde, ceapa și cuișoarele în unt până când legumele sunt fragede. Aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cup. Ceapă Tocată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când fasolea este fragedă.