Supă de fasole italiană

Supă de fasole italiană
Supa de fasole italiană durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 593 de calorii, 60 g de proteine și 23 g de grăsimi. Pentru 3,36 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită spanac, pesto, ulei de măsline și țelină. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Cu un scor de lingură de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ supa italiană de fasole neagră, supa italiană de pui și fasole și supa de fasole italiană cu cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa, cartofii și țelina în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă bulionul, fasolea, roșiile, pătrunjelul și pesto. Se aduce la fierbere. Se amestecă pastele. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4
Stropiți fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista