Supă de fasole Fava cu cremă de morcovi

Supă de fasole Fava cu cremă de morcovi
Supa de fasole Fava cu cremă de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 237 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă, apă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Fava, Supă de fasole, sparanghel și paste, și Supă mexicană de fasole Fava (Sopa de Habas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea fava in oala mare cu apa sarata clocotita 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere. Mișto.
3
Tăiați vârful fiecărui pod și stoarceți fasolea într-un castron mediu. Cojiți pielea din fiecare fasole (pentru a produce aproximativ 3/4 cană de fasole).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați fasole, cartof, morcov, bulion, 1 1/2 căni de apă și vin. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt moi, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Se amestecă pătrunjelul. Lucrând în loturi, supă de piure în blender. Întoarce-te la oală. Se amestecă smântâna. Se condimentează cu sare și piper. (Supa se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
CartofiCartofi
FasoleFasole
BulionBulion
CremăCremă
ApăApă
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Puree toate ingredientele în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați în castron. Se răcește cel puțin 15 minute și până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se strecoară crema de morcovi într-un castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Folosind mixerul electric, bateți crema de morcovi până se formează vârfuri moi. Aduceți supa la foc mic. Ladă în boluri. Se acoperă cu păpușă de cremă de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
MorcovMorcov
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista