Supă de fasole de legume de iarnă Swanson cu Pesto
Swanson supa de fasole de legume de iarnă cu Pesto necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Săptămâna Legumelor De Iarnă: Pizza Pesto Kale, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți morcovii, cartofii, Napul, prazul, țelina și 1 bulion de 3/4 căni într-o cratiță de 6 litri la foc mediu-mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Nap
1-1/2 Cană Supă De Pui
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Rezervați 1/2 cană de bulion pentru Pesto-ul ușor de busuioc. Se amestecă bulionul rămas, fasolea, frunza de dafin și ardeiul roșu în cratiță și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Busuioc
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.