Supa de fasole cu șuncă și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 57 de porții cu 236 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din nucă de cocos și Var are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, păstârnac, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă De Fasole De Legume pentru rețete similare.