Supa de fasole albă toscană cu Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână parmezan, morcov, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Escarole și supă de fasole albă, V8 Escarole și supă de fasole albă, și Supă de fasole albă și Escarole.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa, si saut timp de 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați usturoi, și saut timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați bulion de legume și următoarele 5 ingrediente (prin coaja de brânză); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă escarola și morcovul; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când morcovul este fraged. Se amestecă ardeiul roșu, sarea, piperul negru și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Piper Negru
Ardei Roșu
Escarola
Oțet
Morcov
Brânză
Carne De Vită
Sare
6
Scoateți și aruncați coaja; presărați supa cu brânză rasă.