Supă de fasole albă toscană cu Escarole

Supa de fasole albă toscană cu Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână parmezan, morcov, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Escarole și supă de fasole albă, V8 Escarole și supă de fasole albă, și Supă de fasole albă și Escarole.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Se adauga ceapa, si saut timp de 4 minute, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi, și saut timp de 30 de secunde.
Adăugați bulion de legume și următoarele 5 ingrediente (prin coaja de brânză); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă escarola și morcovul; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când morcovul este fraged. Se amestecă ardeiul roșu, sarea, piperul negru și oțetul.
Scoateți și aruncați coaja; presărați supa cu brânză rasă.