Supă de fasole albă cu pastă de Chile

Supă de fasole albă cu pastă de Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole albă cu pastă de Chile. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chile de rbol, cățel de usturoi, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Souffle Bile De Albuș De Ou Cu Pastă De Fasole Roșie (????), Bruschetta cu pastă de fasole albă, Chutney de roșii și glazură balsamică redusă, și Crostini de fasole albă cu măsline, Chile și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute în castron; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
3
Scurgere. Fierbeți 1 1/2 căni de apă, zahăr și ardei iute într-o cratiță mică până când rămân 2 linguri de lichid, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați la procesor; piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Așezați fasolea într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
4
Scurgeți fasolea. Topiți untul în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați țelină, morcov, ceapă și usturoi; gatiti pana se inmoaie, amestecand des, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați fasole și 8 căni de apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se gătește până când fasolea este moale, amestecând ocazional, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă chimenul și coriandrul; rece. Lucrând în loturi, supă de piure în blender, adăugând apă cu 1/4 cană dacă este prea groasă. Reveniți la aceeași oală. Se amestecă smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoriandruCoriandru
FasoleFasole
CremăCremă
ChimenChimen
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Reîncălziți supa. Împărțiți între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți cu pastă de chile. Rotiți pasta în supă; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
SupăSupă
9
* Vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele latine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista