Supă De Fasole

Supa de fasole ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 32 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână făină, slănină de sodiu mai mică oscar mayer, cârnați de curcan natural necurățat oscar mayer și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 2-1/2 ore sau până se înmoaie.
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie pentru utilizare ulterioară.
Se adaugă la fasole împreună cu porumbul, cârnații și ceapa; se amestecă bine. Fierbeti la foc mediu-mic 1 oră.
Se amestecă făina în picături de slănină rezervate în tigaie; gatiti la foc mediu-mic pana se incinge si clocoteste, amestecand frecvent. Se amestecă treptat în apă până se omogenizează bine; gatiti la foc mediu pana cand amestecul ajunge sa fiarba si se ingroasa, amestecand continuu.
Se adaugă în supă; se fierbe 30 min., amestecând ocazional. Se amestecă piperul.