Supă de dovlecei și paste
Butternut Squash și supa de paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, paste în formă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 284 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și Paste De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul într-o oală mare cu fund greu. Întoarceți focul la mediu, iar când uleiul începe să strălucească, adăugați ceapa. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale, aproximativ zece minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți timp de două minute, amestecând ocazional.
Se toarnă bulionul de vin și legume și se adaugă frunza de dafin. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti 10 minute.
Scoateți o ceașcă de supă și curățați-o într-un blender sau cu un blender de imersie.
Adăugați acest lucru înapoi în oală. Întoarceți focul la mediu-mare și adăugați pastele. Gatiti, amestecand des, pana cand pastele sunt al dente, aproximativ 10-12 minute. Condimentează după gust cu sare.
Se servește cu parmezan proaspăt ras și mai multă sare, dacă este necesar.