Supă de dovlecei răcită cu Purslane
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de dovlecei răcită cu Purslane ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți piper, busuioc, gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Răcită, Supă De Dovlecei Răcită, și Supă răcită de Avocado și dovlecei.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până la translucid, aproximativ 8 minute. Se amestecă cimbrul și frunza de dafin și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovleceii tăiați felii, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați apa și aduceți la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc. Aruncați frunza de dafin și amestecați busuiocul mărunțit.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până când este foarte netedă.
Transferați piureul de dovlecei într-un castron mare. Se amestecă gheața. Dați la frigider supa de dovlecei timp de cel puțin 3 ore, până se răcește bine.
Condimentează supa cu sare și piper. Se toarnă în boluri puțin adânci și se acoperă cu o mână mică de așchii de purslane și dovlecei.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți.