Supă De Dovlecei Cu Linte Provensală

Supă De Dovlecei Cu Linte Provensală
Supa de dovlecei de linte provensală este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de legume, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Dovlecel Provensal, Zucchini Umpluți Proveniali, și Dovlecei Roșii Provensale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cățel de usturoi, linte, frunze de dafin și apă într-o oală medie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți lintea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați țelină, morcovi și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați piure de usturoi, dovlecei, roșii și linte. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați bulion de legume și pătrunjel. Fierbeți supa până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Se mănâncă castron de supă cu un strop de ulei de măsline și o stropire de brânză Gruy Gruyre rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
GruyereGruyere
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista