Supă De Dovleac - Mere
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac-mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Supă De Dovleac Cu Mere, Supă De Mere De Dovleac, și Supă de dovlecei și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mare de copt cu folie.
Așezați dovleceii tăiați în sus pe foaie, presărați sare și piper și acoperiți cu folie. Prăjiți până la moale, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește ușor, apoi se scoate carnea cu o lingură mare. Aruncați piei.
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa, presărați sare și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 8 minute. Nu lăsați ceapa să se rumenească. Cojiți, miez și tocați aproximativ merele. Când ceapa este moale, adăugați usturoiul și merele tocate în oală și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați condimente de plăcintă cu dovleac; se amestecă timp de 1 minut. Se amestecă dovleceii și bulionul; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când merele sunt complet moi, 25 de minute.
Lucrând în loturi, supa de piure într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în oală și puneți-o la foc mic pentru a se încălzi.
Împărțiți supa între 8bowls, aruncați o păpușă de smântână în mijlocul fiecăruia și serviți imediat.