Supă de dovleac

Supă de dovleac
Nevoie de o supă fără gluten și primară? Supa de dovleac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de dovlecei de nucă, Castane, un salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac curry cu semințe Picante de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. (200 de grade C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați dovleceii în jumătate și îndepărtați semințele, rezervându-le pentru mai târziu. Folosind pistilul și mortarul, bateți coriandrul și ardeiul iute frumos și fin și presărați peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Ardei IuteArdei Iute
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Stropiți cu puțin ulei și prăjiți într-un cuptor fierbinte până când este frumos și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare și prăjiți pancetta cu jumătate din frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați castanele și ceapa și prăjiți ușor aproximativ 15 minute. În acest moment, dovlecelul va fi gata, așa că scoateți-l în tigaie, lăsând pielea în urmă. Se acoperă cu stocul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți jumătate din amestec și amestecați până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Luați restul frunzelor de salvie și semințele de dovlecei rezervate și prăjiți-le în puțin ulei până când sunt crocante. Pentru a servi, lingurați puțină smântână deasupra supei, presărați puțin din salvie și semințe crocante și terminați cu un strop bun de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SmântânăSmântână
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista