Supă de dovleac

Nevoie de o supă fără gluten și primară? Supa de dovleac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de dovlecei de nucă, Castane, un salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac curry cu semințe Picante de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. (200 de grade C / GAZ
Tăiați dovleceii în jumătate și îndepărtați semințele, rezervându-le pentru mai târziu. Folosind pistilul și mortarul, bateți coriandrul și ardeiul iute frumos și fin și presărați peste dovlecei.
Stropiți cu puțin ulei și prăjiți într-un cuptor fierbinte până când este frumos și moale.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare și prăjiți pancetta cu jumătate din frunzele de salvie.
Adăugați castanele și ceapa și prăjiți ușor aproximativ 15 minute. În acest moment, dovlecelul va fi gata, așa că scoateți-l în tigaie, lăsând pielea în urmă. Se acoperă cu stocul și se aduce la fierbere.
Scoateți jumătate din amestec și amestecați până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie.
Luați restul frunzelor de salvie și semințele de dovlecei rezervate și prăjiți-le în puțin ulei până când sunt crocante. Pentru a servi, lingurați puțină smântână deasupra supei, presărați puțin din salvie și semințe crocante și terminați cu un strop bun de ulei de măsline extravirgin.