Supa de cârnați și fasole Cannellini este un fel principal care servește 4. O porție conține 444 de calorii , 46 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 2,79 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru toamna . Dacă aveți la îndemână fasole, scarola, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt cârnați de curcan, ciorbă de kale și fasole Cannellini , Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: Supă de cârnați, fasole albă și cârnați și Gratin de fasole și cârnați Cannellini .
Instrucțiuni
1
Gatiti carnatii si ceapa intr-o cratita mare la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Se amestecă fasolea, bulionul, apa, vinul și piperul. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar