Supa de cârnați și fasole Cannellini este un fel principal care servește 4. O porție conține 444 de calorii , 46 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 2,79 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru toamna . Dacă aveți la îndemână fasole, scarola, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt cârnați de curcan, ciorbă de kale și fasole Cannellini , Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: Supă de cârnați, fasole albă și cârnați și Gratin de fasole și cârnați Cannellini .
Instrucțiuni
1
Gatiti carnatii si ceapa intr-o cratita mare la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se amestecă fasolea, bulionul, apa, vinul și piperul. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)