Supă De Cârnați De Cartofi Kale
Rețeta supa de cârnați de cartofi Kale poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 7 și costă 1,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 221 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole cannellini, cartofi, varză și sare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum SUPĂ DE CÂRNAȚI, CARTOFI ȘI KALE, Supă de cârnați, cartofi și Kale, și Supă de cartofi, cârnați și Kale.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați bulionul, cartofii, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți ușor cartofii.
Adăugați varza, fasolea și cârnații; gatiti la foc mediu-mic pana cand varza este frageda.