Supă De Cântec De Pui

Supă De Cântec De Pui
Supa de cântec de pui necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 116 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o supă ieftină. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, apă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supa ABC (Luo Song Tang), O repetare. Și un cântec, și Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui și 8 căni de apă într-un vas mare. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 oră până când puiul cade de pe os. După ce ați terminat, scoateți puiul și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
În timp ce puiul fierbe, aduceți orezul și 1 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Odată ce puiul a fost îndepărtat pentru a se răci, amestecați orezul fiert, usturoiul, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, Salvia, rozmarinul și cimbrul în bulion și reveniți la foc mic. În timp ce legumele fierb, îndepărtați și aruncați pielea și oasele din pui, tocați carnea și amestecați în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
4
Serviți odată ce legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista