Rețeta supă de Curry roșu thailandez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.54 pe portie, veți obține o supă care servește 4. O porție conține 645 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de băuturi din lapte de cocos, ghimbir, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Supă De Curry Roșu Thailandez, și Supă De Curry Roșu Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mic și sotati usturoiul și uleiul de chili, dacă îl folosiți, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei De Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pasta de curry roșu, amestecând constant timp de 30 de secunde.Se amestecă bulionul, laptele de cocos, laptele de cânepă, ghimbirul și sarea și se aduce amestecul la fierbere.Întoarceți focul la minim și lăsați-l să fiarbă timp de 10 minute.În timp ce supa fierbe, așezați tăiței într-un castron mare, acoperiți-i cu apă caldă și lăsați-i să stea 5 minute.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lapte De Cânepă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți tăiței, adăugați-i în oală și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți tăiței și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați sucul de lămâie în supă și gătiți încă câteva minute.Împărțiți tăiței și legumele julienned între 4 boluri și turnați supa peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați fiecare porție cu coriandru și semințe de cânepă decojite.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.