Supă De Curry De Pui În Stil Thailandez

Supă De Curry De Pui În Stil Thailandez
Supa de Curry de pui în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, oțet de orez, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez, Supă Thailandeză De Curry Cu Nucă De Cocos (Pui Khao Soi), și Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez (Khao Soi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului și a coriandrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când ardeiul gras este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
3
Se amestecă puiul. Gatiti 1-2 minute sau pana cand puiul este fierbinte. Chiar înainte de servire, adăugați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista