Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent

Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent
Supa de curcan-linte afumată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 266 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com.dacă aveți la îndemână bulion de legume, piper, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent, Supă De Șuncă Afumată Cu Linte Cu Aragaz Lent, și Supă de linte cu curcan afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați împreună bulion, linte, legume pre-tocate, oregano și piper; adăugați picior de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Picior De CurcanPicior De Curcan
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand lintea este frageda si curcanul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Scoateți piciorul de curcan din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Îndepărtați și aruncați pielea. Tăiați carnea; aruncați osul. Întoarceți carnea la aragazul lent; se amestecă bine. Supă de oală în 8 boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista