Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent
Supa de curcan-linte afumată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 266 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com.dacă aveți la îndemână bulion de legume, piper, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent, Supă De Șuncă Afumată Cu Linte Cu Aragaz Lent, și Supă de linte cu curcan afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați împreună bulion, linte, legume pre-tocate, oregano și piper; adăugați picior de curcan.
Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand lintea este frageda si curcanul cade de pe os.
Scoateți piciorul de curcan din aragazul lent.
Îndepărtați și aruncați pielea. Tăiați carnea; aruncați osul. Întoarceți carnea la aragazul lent; se amestecă bine. Supă de oală în 8 boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de oregano.