Supa de curcan de detoxifiere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 333 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de mărar culese, țelină, suc de lămâie din 2 lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chard ai putea urma acest curs principal cu Desert De Livadă De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Instant Pot Make-Ahead Detoxifiere Quinoa Mic Dejun Boluri, Instant Pot Make-Ahead Detoxifiere Quinoa Mic Dejun Boluri, și Sos De Curcan Make-Ahead.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală largă de supă la foc mediu-mic.
Se adaugă usturoiul și se sotează, amestecând, până când sunt aurii pe ambele părți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
3
Scoateți cuișorul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4
Adăugați țelină, praz și tulpini de smog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Chard Elvețian
(și Numai Porții)
5
Presărați cu 1/4 linguriță de sare și transpirați, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar totuși cu mușcătură, 10 până la 12 minute, asigurându-vă că nu obțineți nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Se toarnă în stoc și 1 cană de apă; aduceți supa la fiert, apoi reduceți la foc mic.
Adăugați frunze de mărar și frunze de dafin și fierbeți la foc mediu-mare pentru a infuza aroma în bulion, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați frunze de smog în loturi, gătind ușor doar până când se ofilesc. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Chard Elvețian
Mărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Lăsați supa să se răcească, apoi dați-o la frigider până când este gata de mâncare.
Înainte de a reîncălzi supa pe plită, amestecați carnea de curcan. Reîncălziți la foc mediu, acoperit, până se încălzește. Descoperiți și amestecați pătrunjelul și sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)