Supă De Curcan Cu Orez Brun

Supa de curcan cu orez brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 528 calorii, 72g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de curcan, Kale și orez brun, Supă de curcan, Kale și orez brun, și Orez Brun Și Supă De Verdeață Cu Cârnați De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, sotează ardeiul roșu, ceapa, țelina și usturoiul în unt timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați bulionul, vinul sau bulionul suplimentar, cimbru și piper. Aduceți la fierbere.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă curcanul și orezul. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când orezul este fraged.
Garnisiți cu ceapă verde.