Supă de creveți și spanac

Supa de creveți și spanac este o fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, spanac prespălat în saci, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Kerala Shrimp Moilee (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă creveții; gătiți la foc mediu 2 minute sau până când creveții sunt aproape gata. Se amestecă spanacul; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.