Supa de Crab Maryland ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Dacă aveți apă, fasole diagonală, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Gatiti cartea: supa de Crab Maryland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și ardeiul gras și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați frunza de dafin, cimbru, ardeiul roșu măcinat și piperul și amestecați 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați oase, cartofi și fasole și gătiți, amestecând constant 2 până la 3 minute.Se amestecă în bulion și 2 căni de apă.Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați orz și apă rămasă în supă; acoperiți și fierbeți 2 ore.Aruncați oasele; amestecați piureul de roșii și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Orz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Lasă supa să ajungă la temperatura camerei.Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore; degresați dacă este necesar.Aruncați frunza de dafin; amestecați crabul și pătrunjelul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crabi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Se pune la foc mic și se încălzește încet, amestecând cât mai puțin posibil pentru a menține crabul în mare pieces.Do nu fierbe sau crab va fi greu.Condimentează după gust cu sare și piper roșu.Se toarnă în boluri de supă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crabi
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.