Supa de conopidă și șuncă din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână flori de conopidă, brânză pepper jack, fulgi de cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Conopidă prăjită sud-vestică cu chimen și boia, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa în ulei până abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulion și se fierbe. Se amestecă conopida, se fierbe din nou și se gătește până când conopida este fragedă, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Bulion
3
Scoateți jumătate din amestecul de conopidă și piureul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Reveniți la oală cu șuncă și brânză și gătiți până când brânza este topită. Se amestecă fulgii de cartofi și se încălzește.