Supa de conopidă netedă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă Netedă De Căpșuni, Supă Netedă De Morcovi, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, topiți untul. Gatiti usturoiul in unt 30 de secunde, apoi amestecati nucsoara, piper si sare si gatiti inca 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă în apă și se introduce conopida. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe 20 de minute, până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți morcovul cu apă pentru a acoperi până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Scurgeți și rezervați.
5
Supă de conopidă Puree într-un blender sau robot de bucătărie sau cu un blender de imersie. Se amestecă morcovii rezervați, ceapa verde și pătrunjelul.