Supa de conopidă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de boia de ardei, flori de conopidă, cremă de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi.
Instrucțiuni
1
Aranjați conopida, țelina și morcovul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Morcov
țelină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
2
Gatiti supa si laptele intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați legume aburite, sare și piper; gatiti pana se incalzeste bine.