Supă De Ciuperci Portobello
Supa de ciuperci Portobello ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Un amestec de bulion de pui, smântână, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă de supă de ciuperci Portobello, Supă De Ceapă De Ciuperci Portobello, și Supă de ceapă caramelizată și ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând constant, 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ceapa verde și gătiți 2 minute.
Bateți împreună făina, bulionul, sarea și piperul într-un bol mediu; se adaugă în amestecul de ciuperci, amestecând bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, 1 minut.
Combinați smântână și jumătate și jumătate într-un castron mic, amestecând până se amestecă bine. Se amestecă în amestec de ciuperci și se gătește, neacoperit, la foc mic, amestecând des, 12 minute sau până se încălzește bine.