Supă De Ciuperci De Nucă De Cocos-Tamari

Supă De Ciuperci De Nucă De Cocos-Tamari
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de ciuperci de nucă de cocos-Tamari ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, tamari, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tamari Și Usturoi Coapse De Pui Marinate Cu Orez De Nucă De Cocos, Supă de dovleac ușor curry cu Tamari Pepitas, și Supă de ciuperci și lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă cuburile de bulion de legume în apa clocotită, apoi se amestecă ciupercile feliate; se lasă deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bulion De LegumeCub De Bulion De Legume
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați algele într-un castron mic și acoperiți cu apă caldă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se strecoară ciupercile din bulionul de legume și se strecoară uscat; rezervați bulionul. Amestecați ciupercile în oală; gătiți și amestecați până când ciupercile s-au rumenit și sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de legume rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
5
Scurgeți wakame - ul și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WakameWakame
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați wakame în oală împreună cu cilantro, suc de lămâie și tamari. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți pentru a lăsa aromele să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TamariTamari
WakameWakame
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista