Supă De Ciuperci De Ceapă Cu Vârf De Semilună

Supă De Ciuperci De Ceapă Cu Vârf De Semilună
Cheesy semilună-Topped ceapa-ciuperci supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, brânză elvețiană, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați coacere de legume cu brânză cu vârf de semilună, Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Ceapă Cu Brânză, și Friptură cu ciuperci și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri sau în cratița mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapă; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda si maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se amestecă zahărul brun. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Adăugați ciuperci; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina și sarea. Se amestecă bulion, apă și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura. Capac; se fierbe 20 de minute.
6
Între timp, încălziți cuptorul la 191°. pe foaia de fursecuri unsă, derulați aluatul în 1 dreptunghi mare; apăsați perforațiile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Presărați parmezan și cimbru uniform peste aluat. Începând cu 1 latură scurtă, rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
AluatAluat
CimbruCimbru
RolaRola
8
Tăiați rola în 8 felii; așezați părțile tăiate în jos pe foaia de prăjituri. Apăsați felii pentru a forma runde de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți 10 până la 14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți rondele coapte din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați fiecare cu brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
12
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Supă de oală în boluri individuale de supă. Completați fiecare cu 1 topper semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
14
Serviți supa cu Toppere suplimentare de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista